Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Cum să îți faci o casă sustenabilă (P)

Postat de Admin

Sustenabilitatea a devenit un subiect de prim-plan în toate industriile, iar domeniul construcțiilor nu face excepție. Pe măsură ce impactul încălzirii globale devine tot mai evident, oamenii și-au îndreptat atenția către soluții mai prietenoase cu mediul, care să asigure confortul și bunăstarea fără a dăuna planetei. Casele sustenabile reprezintă o alternativă tot mai căutată, construcții care minimizează amprenta de carbon și valorifică resursele regenerabile.

Soluția pentru încălzirea eficientă și durabilă a casei tale (P)

Postat de Admin

Alegerea sistemului de încălzire pentru locuința ta este una dintre deciziile cele mai importante pe care le vei lua. Nu doar că va determina confortul și eficiența energetică a casei tale, dar va avea un impact semnificativ și asupra bugetului tău pe termen lung. Printre opțiunile de calitate se numără centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 de 25 kW, o soluție de încălzire în condensație care combină performanță, fiabilitate și economie într-un pachet modern și inteligent pentru o casă de dimensiuni medii.

Proprietăți imobiliare de 7 MILIARDE EURO scoase la vânzare la TNI !

Postat de Admin

Ești în căutarea locuinței perfecte pentru tine și familia ta? Ești investitor imobiliar? Acționezi în piața de profil ca profesionist în imobiliare?

Prima Development Group a achiziționat un teren de 6 ha în zona Sisești. Vrea să construiască cel mai mare ansamblu rezidențial situat pe malul unui lac din nordul Bucureștiului

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

Transformarea Economiei: Impactul Pactului Verde European asupra Companiilor (P)

Postat de Admin

În următorii ani, Europa se pregătește să facă schimbări semnificative în domeniul energiei și al utilizării resurselor, încercând să-și îmbunătățească performanțele energetice.

Colliers: 2024 se anunță a fi un an foarte bun pentru achiziții strategice pe piața terenurilor. Intră în joc și companii de stat!

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

Hercesa Romania incepe lucrarile de constructie la a doua etapa a Fazei 1 a Stellaris Residencias

Postat de Admin

80% din apartamentele din prima etapă a fazei 1 au fost vândute, unul dintre factorii de succes fiind dezvoltarea infrastructurii rutiere și de transport public în zonă, un exemplu de parteneriat de succes între mediul privat și autoritățile locale.

Ultima șansă de înscriere ca EXPOZANT la târgul imobiliar al primăverii!

Postat de Admin

Au mai rămas cinci săptămâni până la cel mai mare târg imobiliar al primăverii 2024, iar spațiile sunt aproape epuizate!

Amenzi cuprinse între 7.500 lei și 75.000 de lei pentru persoanele care intermediază tranzacții imobiliare, fără a fi înscrise în RENII

Postat de Admin

Noi Reglementări pentru Agenții Imobiliari în România: Ce Trebuie să Știi?

Danubiu Enterprises va dezvolta un proiect de retail în valoare de peste 10 mil. euro, dedicat vânzătorilor angro și cash & carry

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

123...345

Anunturi recente:

Apartament 2 camere Lujerului, Bucuresti 39 m2 2 camere Localizare Parter/P+10 60.900€
Apartament 2 camere Cotroceni, Bucuresti 63 m2 2 camere Localizare Et.5/P+11 128.900€
Apartament 3 camere Militari, Bucuresti 63 m2 3 camere Localizare Et.1/P+10 97.500€
Apartament 2 camere Lujerului, Bucuresti 38 m2 2 camere Localizare Et.8/P+10 72.000€
Apartament 2 camere Militari, Bucuresti 39 m2 2 camere Localizare Et.10/P+10 45.000€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu